27 de novembre de 2016
27.11.2016

La sèrie «Emergències» descobrirà com es viu un trasplantament de ronyó a l'Hospital Clínic

?Les càmeres són presents des del moment que l'equip es posa en marxa en trobar un donant

27.11.2016 | 00:14

n Arriba avui a la pantalla de TV3 l'onzè capítol d'Emergències, una producció de la cadena catalana pública amb la col·laboració de Media 3.14.

La sèrie televisiva, que parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres i que no saben mai què es trobaran quan arribin a la feina, emetrà avui un nou capítol a partir de les 22:35 hores.

A l'emissió avui, les càmeres d'Emergències són presents en el moment en què l'equip de trasplantaments de l'Hospital Clínic es posa en marxa quan tenen un possible donant. Es viu el trasplantament de ronyó del Clemente, que fa dos anys que es troba en llista d'espera.

També són testimonis de la dificultat de fer un TAC a un pacient que, com a conseqüència d'una hemorràgia cerebral i una hidrocefàlia, no es pot estar quiet.

Patrullen amb els Mossos d'Esquadra per l'Hospitalet de Llobregat i reben l'ordre de comunicar la mort d'una persona a la seva mare. Hi ha una reflexió sobre la mort on també participa Ramon Pérez, el sergent dels Mossos d'Esquadra que ha hagut de comunicar més morts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema