n La cadena AXN portarà el 2017 l'estrena de les sèries Einstein, una producció alemanya d'acció; Los pasajeros del tiempo, d'aventures i creada als Estats Units i Absentia, que suposa el retorn de l'actriu Stana Katic (Castle) al gènere del thriller policíac.

Einstein serà la primera a arribar, al gener. Tom Beck (Alerta Cobra) interpreta Félix, un jove besnét d'Albert Einstein que ha heretat el seu geni i treballa a la universitat com a professor de Física.

Los pasajeros del tiempo està basada en la novel·la i la pel·lícula homònimes de 1979 i narra les èpiques aventures del jove H.G. Wells, que viatja a través de la màquina del temps que ha construït des del segle XIX fins a la Nova York actual per perseguir el seu amic John Stevenson, àlies Jack l'Esbudellador.

Com una de les estrenes de l'any qualifica AXN Absentia, el retorn a la televisió de Stana Katic. L'actriu es posa a la pell d'una inspectora de l'FBI que desapareix i és declarada morta durant la persecució d'un assassí en sèrie a Boston i reapareix, sis anys després.