01 de desembre de 2016
01.12.2016

Un veneçolà que resideix a Lloret de Mar, entre els 30 aspirants d'Eurovisió

TVE ha obert la votació que decidirà qui es queda amb l´última plaça de la preselecció del representant d´Espanya al festival

02.12.2016 | 07:04
Un veneçolà que resideix a Lloret de Mar, entre els 30 aspirants d'Eurovisió

ddg girona
n El web oficial de RTVE va donar a conèixer ahir els 30 candidats a cobrir l´última plaça de la preselecció que el pròxim mes de febrer haurà de determinar qui representa Espanya a Eurovisió 2017. Entre la trentena de seleccionats, s´hi troba Jon Josdi, un veneçolà de 32 anys que resideix des del 2005 a Espanya i que actualment viu a Lloret de Mar. Josdi, que competeix amb el tema Dónde estabas tú, de marcat ritme de reggaeton, tindrà entre els contrincants per convertir-se en l´escollit Brequette, que ja va ser aspirant a representar Espanya al festival de la cançó el 2014 o el pare Damián, que es va fer famós després de passar per La Voz, Javián (exconcursant de la primera edició d'Operación Triunfo), Javi Soleil (participant a Eurovisió 2007 com a membre de D'Nash) o Milena Brody (corista d´El Sueño de Morfeo i de Barei al festival).
Els 30 candidats se sotmetran des d'ara i fins al 12 de desembre al veredicte dels internautes. Els deu amb més suports han de ser valorats per un jurat professional, que reduirà a tres els finalistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Enllaços recomanats: Premis cinema