08 de gener de 2017
08.01.2017

El programa «Tria 33» renova des de demà els seus continguts temàtics

?El format cultural divideix els dies de la setmana en diverses temàtiques, com l'escena, els llibres, la música i la tecnologia

07.01.2017 | 23:59

n El programa Tria 33 renova a partir de demà els seus continguts temàtics. Cada dia se centrarà en una disciplina diferent: els dilluns tractarà l'escena; els dimarts, la música; els dimecres parlarà dels llibres; els dijous, de cinema; els divendres, d'art; els dissabtes, de cultura popular; i els diumenges oferirà un resum del millor de la setmana. Tria 33 s'emet al 33 de dilluns a divendres, a les 22.05 h, i dissabte i diumenge, a les 21.50 h. El programa, que ara també es podrà veure passada la mitjanit a TV3, continuarà oferint als espectadors les claus de l'actualitat de tots els àmbits culturals i de totes les disciplines artístiques, però a partir d'ara amb una fórmula temàtica.

Júlia Bertran i Peté Soler (escena), Jofre Font (música), Anna Guitart (llibres), Laura Sangrà (art) i Pau Benavent (cultura popular) continuaran sent els presentadors encarregats d'aportar les «tries personals» i les entrevistes, juntament amb la col·laboració quinzenal de Lluís Marquina, que aportarà unes «tries» centrades en els continguts digitals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema