La cadena de televisió Cuatro va estrenar ahir la sisena temporada de Granjero busca esposa. Una edició que compta amb un garrotxí entre els seus participants. Es tracta d'en Facundo, de 47 anys, que viu a Maià de Montcal amb els seus tres germans en una preciosa masia. El seu perfil ha estat molt comentat entre els fans del programa, ja que és el primer granger homosexual que aquest acull.

Facundo explica que el seu somni és tenir un home al seu costat per a tota la vida per poder envellir junts. A més de la seva feina, té com a aficions anar al gimnàs, fer ioga i passar el temps amb els seus amics. Li agrada molt riure i gaudir de la vida, i si és en companyia dels seus inseparables germans encara millor.

Ara en Facundo vol centrar-se a buscar l'amor participant en el programa Granjero busca esposa, on està acompanyat de quatre grangers més, en David, en Garikoitz, en Joselito i la Patricia.

Carlos Lozano, que repeteix com a presentador del programa, va rebre ahir els cinc participants a la seva residència madrilenya, com a novetat de l'arrencada d'aquesta nova temporada.

Sota el títol «El amor está en la granja», els espectadors van poder conèixer per primera vegada els participants d'aquesta edició, on Lozano serà l'alcavot de les trobades amoroses.

A l'especial, Facundo, un enamorat dels cavalls de 47 anys; David, el granger delicatessen; l'afectuós i romàntic Garikoitz; Josep, el ramader torero, i Patricia, la grangera guerrera, es van conèixer per primera vegada i van compartir les seves expectatives sentimentals amb els espectadors.

A més, el programa d'ahir va ser l'aparador en què els aspirants a l'amor dels grangers van poder-los conèixer i decidir fer el gran pas: viure l'aventura de Granjero busca esposa.

Tots aquells que desitgin participar en la conquesta dels grangers i gaudir d'una experiència divertida i inoblidable poden fer-ho inscrivint-se en el formulari oficial del programa, disponible a la seva pàgina web.