08 de maig de 2017
08.05.2017

L'amor i el desamor arriben a Telecinco de la mà de «All you need is love? o no»

?Risto Mejide presenta aquest espai que donarà a conèixer històries reals sobre els sentiments

08.05.2017 | 07:02
Risto Mejide, envoltat dels seus col·laboradors del programa.

L'amor en totes les seves vessants. L'amor que es compromet i l'amor que s'acomiada. L'amor que es proclama i el que no vol donar una segona oportunitat. El que posa a prova la gelosia, el que es manté viu en la distància, el que vol sorprendre l'altre i el que té dificultats per sobreviure... L'amor i les relacions, amb les seves llums i les seves ombres, seran els grans protagonistes de All you need is love ... o no, nou programa presentat per Risto Mejide que Telecinco estrenarà aquesta nit, en horari de màxima audiència.

Els encarregats d'assistir a Risto en aquesta difícil tasca són David Guapo i Irene Junquera, col·laboradors fixos d'aquest espai produït per la cadena en col·laboració amb Zeppelin TV (Endemol Shine Iberia). El presentador i el seu equip, al costat d'Elisa Mouliáa, Raquel Sastre, Manu Sánchez i América Valenzuela, que portaran a terme col·laboracions puntuals, bolcaran els seus esforços a fer realitat les peticions de cada convidat, tant si té parella com si no.

Declaracions d'amor, retrobaments, ruptures, històries amb girs sorprenents, reaccions inesperades, molta emoció i sentit de l'humor són els principals ingredients d'aquesta nova aposta de la cadena de Mediaset España, que competirà per l'audiència, amb la reeixida sèrie d'Antena 3 Allí Abajo, que actualment emet la seva tercera temporada.


Un èxit internacional

Inspirat en un reeixit format internacional holandès que porta prop de 25 anys d'emissió i que ha estat adaptat en més d'una vintena de països, All you need is love ... o no és un programa viu en el qual s'abordaran grans històries que tenen com a comú denominador l'amor en totes les seves vessants.

El format donarà a conèixer històries d'amor profund, però també grans històries de desamor, perquè l'un no pot existir sense l'altre. Inclourà també diferents seccions i incorpora una taula de debat des de la qual el presentador introduirà els casos al públic i comentarà les reaccions dels protagonistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema