El programa de cuina de TV3 Joc de cartes tindrà la seva versió estiuenca. En aquesta ocasió, el xef i presentador Marc Ribas buscarà els millors xiringuitos i terrasses de la Cota Brava, la Costa Daurada, Barcelona i la Catalunya interior. Precisament, el capítol dedicat a la Costa Brava, que s'emetrà aquesta nit a les 22.30, ha estat l'escollit per inaugurar la temporada d'estiu al programa.

Ribas i el seu equip viatjaran a la costa gironina per visitar el Tragamar de Calella de Palafrugell, l'Aixart, situat en un indret amagat d'Aiguablava, i la terrassa del Vintage Restaurant & Lounge de Palamós.

Els nous capítols del concurs inclouran diverses novetats. En primer lloc, en cada episodi no seran quatre, sinó tres els restaurants que competiran per ser els millors de la seva temàtica. A més, cada restaurador podrà concursar amb un acompanyant, que podrà ser el cuiner, la parella o un amic íntim, i que defensarà el negoci com si fos seu. Per últim, les categories que els participants hauran de valorar seran quatre en lloc de cinc, i el premi per als guanyadors del concurs serà de 3.000 euros.