La cadena de Mediaset Cuatro estrena aquesta nit la sèrie Second Chance, que ocuparà la franja del late night dels divendres d'estiu.

La trama de la producció se centra en Jimmy Pritchard, un excap de policia de Los Angeles amb problemes amb l'alcohol i la família que, amb 75 anys, s'ha convertit en un exemple a no seguir. Un tiroteig en el qual resulta mortalment ferit es convertirà, gràcies al projecte LookinGlass, en la seva ocasió per redimir-se dels errors del passat i ordenar la seva vida després de la seva mort.

Produïda per Howard Gordon, guardonat creador de les sèries Homeland i 24, Second Chance està protagonitzada per Rob Kazinsky, un dels intèrprets més recordats de True Blood, i compta amb actors com Tim DeKay ( Ladrón de guante blanco), Dilshad Vadsaria ( Revenge) i Adhir Kalyan ( Reglas de compromiso).

Al primer episodi, que s'emet aquesta nit, l'expolicia serà el conillet d'índies dels científics Mary i Otto, que l'utilitzaran per posar a prova el seu experiment més important, el projecte LookinGlass, amb el qual pretenen donar vida a persones mortes per concedir-los una segona oportunitat.