Catalunya Ràdio ja té preparada la nova temporada, que arrencarà el setembre. Mònica Terribas continuarà al capdavant de El matí de Catalunya Ràdio, que incorpora Roger Escapa com a segona veu. Terribas, que tindrà nous tertulians i col·laboradors com la periodista de cultura de TV3 Gemma Ruiz o l'exconseller d'Economia, Antoni Castells, a la secció Secrets econòmics, portarà els oients fins a Nigèria, on s'ha desplaçat per conèixer la realitat de l'estat de Borno, el centre d'acció del grup terrorista Boko Haram.

En la mateixa franja que El matí de Catalunya Ràdio, però als caps de setmana, Ricard Ustrell es posarà al capdavant d' El suplement per tercera temporada consecutiva, que aquest any avança l'emissió i arrencarà a les 6 del matí. Com a novetat, el programa incorporarà Andreu Buenafuente, la gironina Gemma Nierga i Jair Domínguez com a col·laboradors. Buenafuente conduirà una secció els diumenges en què s'endinsarà en diversos temes socials, i Nierga entrevistarà personatges amb històries «que no estan al focus informatiu». Per la seva banda, Jair Domínguez, sortirà en antena cada dissabte.

A més, entre les novetats de la graella de la nova temporada destaca la incorporació d'Albert Segura, subdirector de l'ACN, com a nou presentador del Solidaris, el programa degà de Catalunya Ràdio sobre drets humans, cultura de pau i cooperació.

Finalment, el Catalunya vespre mantindrà el seu format de dues hores, que conduirà íntegrament Kilian Sebrià. La decisió arriba després que el consell de govern de la CCMA rebutgés la incorporació de Cristina Puig com a substituta de Sílvia Cóppulo en la segona hora del programa. Segons Saül Gordillo, «el consell creu que es pot cobrir la baixa amb talent intern i ho respectem». De la seva banda, Cóppulo seguirà dirigint El divan cada dissabte, que també s'emetrà en diferit per TV3.

Catalunya Ràdio també estrena aquesta temporada el nou estudi 1, situat a la planta baixa de la seva seu a l'avinguda Diagonal. Un centre renovat per respondre a les necessitats d'una «ràdio connectada i multiplataforma».