Lo que la verdad esconde: El caso Asunta, una sèrie documental d'Antena 3 i Bambú Producciones, ha estat escollida com el «descobriment de l'any» dins el novè Festival de Televisió de Vitòria ( FesTVal). El certamen, que se celebrarà la setmana que ve, va donar a conèixer ahir els seus premis, que seran lliurats a la gala de cloenda del dia 9 de setembre.

A més, el jurat format per una vintena d'analistes, ha decidit atorgar dins dels premis de la crítica, la distinció com a millor ficció a La casa de papel, d'Antena 3. El premi al millor programa d'entreteniment ha recaigut en OT. El reencuentro, amb el que Televisió Espanyola va retre homenatge a la primera edició d' Operación Triunfo amb tres documentals.

El més divertit de l'any, per al jurat, ha estat el còmic i presentador gallec David Broncano, per la seva col·laboració a Late Motiv i el seu programa Loco Mundo. Juntament amb els de la crítica, l'organització del FesTVal ha distingit amb els premis Joan Ramon Mainat a Anne Igartiburu, Arturo Valls i Michael Robinson. El FesTVal també el lliurarà el premi Constantino Romero al periodista i presentador Pepe Navarro.