El canvi en l'edició de La 2 Noticias, on María José Ramudo substituirà com a editora José Luis Regalado, és «perfectament normal» i pretén «subratllar l'enfocament juvenil», segons va afirmar ahir el director dels serveis informatius, José Antonio Álvarez Gundín.

En la presentació de la nova temporada d'informatius de la televisió pública, en la qual prevaldrà la continuïtat en la programació, Gundín va dir que «seria un sense sentit modificar el rumb» quan s'han aconseguit «magnífics resultats» i va demanar «no dramatitzar» amb aquest relleu.

La destitució de Regalado ha suscitat crítiques tant entre partits polítics com el PSOE i Ciutadans -que ha presentat una pregunta parlamentària per conèixer les raons que han motivat el cessament- com en organitzacions periodístiques com la Plataforma en Defensa de la Llibertat d'Informació i CCOO. La conductora de La 2 Noticias, Mara Torres, va conèixer el cessament dijous passat, per la qual cosa ha confessat que en aquest moment pot dir «poc» respecte a com afectarà el seu telediari.