Velvet Colección, seqüela de la sèrie d'Antena 3, desembarcarà el dia 22 a la plataforma de pagament Movistar +. El director de Ficció, Domingo Corral, està convençut que «no decebrà» els seguidors de la ficció original.

El Festival de Televisió de Vitòria (FesTVal) va acollir ahir la presentació de la continuació de Velvet, que es va acomiadar de la graella la temporada passada amb quatre milions d'espectadors d'audiència.

Velvet Colección és la primera sèrie de producció pròpia de Movistar+ i, igual que altres treballs que la seguiran aquest mateix any - La peste, Vergüenza i La zona-, els episodis s'oferiran primer dins el servei sota demanda, encara que s'emetran després en prime-time per a tots els clients del grup al canal lineal #0.

En el cas de Velvet Colección, en la qual repeteix part de l'elenc i apareixen cares noves, com Imanol Arias, Adriana Ozores, Mónica Cruz i Marta Tomé, la sèrie estarà disponible des de divendres 22 i es programarà en #0 el diumenge 24 a les deu de la nit.

El pas d'un canal generalista i en obert a una plataforma de pagament no és l'única novetat de la seqüela, la productora segueix sent Bambú, ja que la durada dels capítols (deu) es redueix de 70 a 50 minuts.

Això ha permès que la trama «guanyi ritme» perquè les històries es condensen i cada capítol acaba «en alt», de manera que l'espectador desitjarà enllaçar-ne un amb un altre, segons va apuntar Teresa Fernández-Valdés, de Bambú Produccions.

Velvet Colección reserva una sorpresa en el darrer capítol perquè la intenció de Movistar+ és que tingui continuïtat amb almenys una segona temporada, va revelar el director de Ficció del grup, Domingo Corral.

En aquest primera temporada seguirà sent «una sèrie de personatges» amb una estètica i una factura acurada -ha estat rodada a 4K-, en la qual José Sacristán i Paula Echevarria apareixeran únicament en el primer lliurament de la ficció, que es trasllada de Madrid a Barcelona i gira al voltant de l'obertura d'una nova botiga cinc anys després del final de Velvet.