16 de setembre de 2017
16.09.2017

Gravaran múltiples finals de la sèrie «Joc de trons» per evitar filtracions

?Barcelona acollirà en primícia l'exposició oficial de la mítica sèrie d'HBO que voltarà per tot el món

16.09.2017 | 00:37
Els actors tampoc sabran del cert quin és el final de la sèrie.

La vuitena i última temporada de la sèrie de fantasia Joc de trons, el producte emblema de la cadena HBO gravada a terres gironines, rodarà múltiples finals per evitar possibles filtracions com les que ha patit en la setena temporada.

Segons va informar l'edició digital de Variety, Casey Bloys, president de programació de la cadena, va manifestar recentment que l'objectiu és evitar que el desenllaç veritable sigui filtrat i vegi la llum abans d'hora.

«La intenció és que ningú sàpiga realment com acaba», va dir Bloys durant un discurs a la universitat Moravian, a Pennsilvània, el passat dijous. «Has de fer-ho en una sèrie de llarg recorregut. Quan graves, la gent ho sap. Així que amb diversos desenllaços, la resposta definitiva es mantindrà fins al final», va afegir.

Aquesta mateixa estratègia de rodar diferents desenllaços la van seguir altres sèries com Breaking Bad, Los Soprano o fins i tot Dallas, a la dècada de 1980. D'aquesta manera, ni tan sols els actors saben del cert quin és el final que prevaldrà.

El rodatge de la vuitena temporada de Joc de trons començarà a l'octubre i podria allargar-se fins a l'agost de 2018, cosa que suposaria que l'estrena es retardaria fins al 2019.

«El nostre equip de producció està estudiant les dates per al rodatge i quant de temps requeriran els efectes visuals», va apuntar Bloys.


L'exposició de la sèrie

La gran exposició oficial de Joc de trons iniciarà la seva gira mundial el 28 d'octubre al Museu Marítim de Barcelona, segons va informar ahir HBO Global Licensing. Sota el títol Game of Thrones: The touring exhibition, l'exposició, de caràcter marcadament interactiu, ocuparà més de mil metres quadrats de superfície a l'edifici gòtic de les Drassanes Reials, seu del Museu Marítim. Inspirada en la popular sèrie d'HBO, en l'exposició s'exhibiran imatges i objectes que brindaran als visitants la possibilitat de veure en primera persona attrezzo, peces de vestuari i decorats originals d'aquesta sèrie.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema