02 de desembre de 2017
02.12.2017

TV3 ha tornat a ser la cadena més vista aquest novembre

La televisió pública es manté com a líder a Catalunya amb un marge de 4,8 punts respecte d'Antena 3, que ocupa la segona posició en audiències

02.12.2017 | 09:28

TV3 manté el lideratge d'audiència després de tancar el mes de novembre amb una quota del 13,9%, 4,8 punts per sobre d'Antena 3, que es queda amb un 9,1%, la segona cadena classificada. La tercera posició se l'endú Telecinco, amb un 9,1%.

La quarta posició del rànquing de cadenes més vistes aquest novembre a Catalunya l'ocupa La 1 de Televisió Espanyola, amb una quota del 7,4%. Just per sota, en cinquena posició i a només una dècima de diferència, es queda La Sexta, amb un 7,3%. La cadena d'Atresmedia baixa considerablement respecte a l'octubre, quan va assolir una històrica segona posició amb una quota del 9,1%.

La quota de pantalla assolida per TV3 aquest novembre és la segona millor de l'any, després de fer història l'octubre amb un històric 17,5%. Els bons resultats de la cadena pública catalana es deuen, sobretot, a l'èxit dels seus informatius. Els Telenotícies són líders en totes les seves edicions i han encapçalat el rànquing dels programes més vistos del dia en 27 ocasions. També han registrat notables resultats espais com el Polònia o la sèrie Merlí.


Telecinco regna a Espanya

Pel que fa al conjunt d'Espanya, Telecinco es manté lider per novè mes consecutiu, malgrat haver registrat un 12,3%, la seva pitjor dada en els últims 14 mesos. La segona posició l'ocupa Antena 3, amb un 11,9%, i La 1 de Televisió Espanyola es queda en tercera posició, amb un 10,8%. La Sexta, amb 9%, i Cuatro, amb un 5,9%, ocupen, respectivament, la quarta i cinquena posició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema