18 de desembre de 2017
18.12.2017
ELECCIONS CATALUNYA 2017

El debat de les eleccions al Parlament de Catalunya, a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquesta nit, a partir de les 22.00, TV3, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat oferiran el debat de les eleccions al Parlament de Catalunya

18.12.2017 | 18:03
El debat de les eleccions al Parlament de Catalunya, a TV3 i Catalunya Ràdio

Han confirmat l'assistència Jordi Turull (Junts per Catalunya), Marta Rovira (Esquerra Esquerra Republicana - Catalunya Sí), Inés Arrimadas (Ciutadans - Partit de la Ciutadania), Miquel Iceta (Partit dels Socialistes de Catalunya), Xavier Domènech (Catalunya en Comú - Podem), Xavier García Albiol (Partit Popular Català) i Carles Riera (Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent).

El debat durarà aproximadament dues hores amb una pausa publicitària d'uns deu minuts. En les seves intervencions, cada representant polític podrà dedicar el temps que li interessi a les àrees que consideri prioritàries.

El moderador introduirà progressivament els següents temes d'acord amb els interessos que marquin les intervencions dels participants: com s'ha arribat del 27S al 21D, encerts i errors; situació a Catalunya a partir d'ara, organització amb l'Estat, UE-Espanya-Catalunya, plantejament econòmic i polítiques socials, culturals i de benestar; i transparència i regeneració.

El debat serà obert. Qualsevol dels participants podrà sotmetre a discussió el tema que cregui oportú quan s'incorpori en el debat, rebatent les intervencions dels altres. En qualsevol cas, el moderador garantirà que es parli de forma àmplia de tots els temes i amb igualtat per a cada formació.

Al llarg del programa, set entitats llançaran una pregunta -que haurà estat gravada prèviament- a un partit de signe totalment oposat a la ideologia o feina d'aquesta entitat.

Durant el debat es cronometraran les intervencions de cada candidat perquè sigui conscient de la gestió del seu temps i perquè cadascú acabi parlant la mateixa estona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema