Amazon Prime Video ha arribat a nous acords amb les principals cadenes de televisió d'Espanya per incloure noves sèries al seu catàleg. Segons ha indicat aquest servei mitjançant un comunicat, els acords amb RTVE, Atresmedia i Mediaset España sumen 34 sèries populars per als usuaris d'Amazon Prime Video a Espanya.

Aquests acords inclouen, també, els drets per emetre la segona emissió de programes com Estoy vivo, de RTVE; El accidente i l'última temporada de La que se avecina, de Mediaset Espanya.

«Estem molt contents de poder oferir aquests increïbles continguts locals als nostres usuaris d'Amazon Prime Video a Espanya», ha apuntat Christoph Schneider, el director del departament d'adquisició de continguts per Amazon Prime Video. Aquest directiu ha afegit que «gràcies a aquests acords amb RTVE, Atresmedia i Mediaset», poden oferir «el millor de la televisió espanyola» als seus clients i «posicionar Amazon Prime Video com el servei de vídeo streaming global amb més contingut espanyol accessible a Espanya».

Amazon Prime Video és el que més continguts espanyols té de tots els serveis globals de vídeo en streaming accessibles a clients a Espanya, i està inclòs en la subscripció dels clients Prime sense cost addicional. En concret, segons l'acord amb Atresmedia, els usuaris d'Amazon Prime Video poden veure sèries d'èxit dels últims anys, com El tiempo entre costuras, Vis a Vis, Velvet, El barco o Allí abajo.

A més, els clients de Prime Video podran veure dos dels grans llançaments de Series Atresmedia d'aquesta temporada, Presunto culpable, un thriller rodat a Euskadi, que girarà al voltant d'un crim sense resoldre, i Matadero, que uneix el gènere del thriller i l'humor negre. Per la seva banda, Mediaset contribueix al catàleg d'Amazon amb sèries tan conegudes com El príncipe, La que se avecina i El accidente, als quals s'unirà en els propers mesos La verdad, el nou projecte dels creadors de El príncipe.