El periodista Joan Maria Pou i l'actriu còmica Llum Barrera s'incorporaran a la programació de TV3 a partir d'aquesta setmana: Pou al capdavant de Cases d'algú, un format que visitarà llars de persones anònimes de tot el món, i Barrera encapçalant De bon humor, una sèrie documental que reflexionarà sobre l'humor.

«Volíem ampliar l' star system de TV3 amb nous rostres que no fossin desconeguts pels espectadors però que tampoc haguessin encapçalat cap programa anterior», va explicar ahir el cap d'entreteniment de la cadena, Cristian Trepat, en un acte de presentació de tots dos formats a TV3. Cases d'algú s'emetrà els dijous (avui hi haurà la gran estrena) després del Polònia , i De bon humor els diumenges després del 30 Minuts, va detallar Trepat.

En nou entregues, el programa encapçalat per Pou donarà a conèixer 18 històries de persones anònimes de tot el món que han visitat Catalunya i que el periodista català ha conegut viatjant als seus països de residència. «Es tracta d'adonar-nos que darrere l'etiqueta de turista hi ha persones amb noms i cognoms que tenen una història al·lucinant», va comentar Pou.

Paral·lelament, De bon humor explorarà els mecanismes utilitzats a l'hora de fer humor conversant amb bona part dels humoristes de l'Estat com, per exemple, Andreu Buenafuente, Carlos Latre i Tricicle, entre d'altres.