El canal Dmax estrena aquesta nit, a partir de les 22.30 h, el documental Senna, en el marc d'un nou cicle dedicat a les llegendes de l'esport i de la cultura. El treball del director Asik Kapadia mostra, a través d'arxius familiars i imatges cedides per televisions, diversos espectes íntims i professionals del cèlebre pilot brasiler de Fórmula 1. D'aquesta manera, i segons explica la mateixa cadena, al llarg del film es mostra un Ayrton Senna perfeccionista i obsessionat per competir i guanyar sempre, passi el que passi.

Reconegut unànimement per la crítica i guanyador de diversos premis en diversos festivals internacionals, inclòs un BAFTA, Senna aborda la vida íntima i professional i arrenca el 1984, any en el qual el pilot va aconseguir la màxima categoria de l'automobilisme. El documental recupera les millors curses del brasiler mentre defensava els colors de Toleman, Lotus, Williams i McLaren, les escuderies que el van catapultar al cim de l'automobilisme.

El treball aborda també el dur cop que va suposar la seva mort -l'1 de maig del 1994 en un tràgic accident ocorregut mentre disputava el Gran Premi de San Marino, al circuit d'Imola- en els mitjans de comunicació i en la societat brasilera i l'emotiu comiat que li va donar el seu país. Kapadia tracta, a més, la seva rivalitat amb el pilot de Fórmula 1 Alain Prost.