26 de febrer de 2018
26.02.2018

TVE comença a rodar un film històric ambientat en la Universitat de Salamanca

Leonor Watling, Patrick Criado i Daniel Grao protagonitzen la producció, que commemora el vuitè centenari de la institució

26.02.2018 | 07:09

Televisió Espanyola ha començat el rodatge d'un telefilm ambientat a Salamanca i la seva Universitat. Coproduït amb la Cometa TV, Asesinato en la Universidad està dirigit per Iñaki Peñafiel i protagonitzada per Leonor Watling, Patrick Criado i Daniel Grao. La producció es gravarà durant les properes setmanes en diferents localitzacions de Salamanca i Madrid. RTVE se suma amb aquesta producció i una altra sèrie d'iniciatives a la celebració del vuitè centenari de la institució.

Al segle XVI, la Universitat de Salamanca va ser molt més que un espai privilegiat de coneixement a tot el món. També es va convertir en escenari de controvèrsies filosòfiques que, en moltes ocasions, encobrien enèrgiques disputes pel poder. Ambientada en l'actualitat i en el Segle Or, el telefilm narra la investigació de la historiadora Lara Cabanes (Leonor Watling) per aclarir l'assassinat, ocorregut en estranyes circumstàncies en ple segle XVI, d'Antonio de Román, un catedràtic i frare agustí , mestre d'un grup d'estudiants àvids de coneixement liderats pel novici Luis de León.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook