Aquesta nit, Antena 3 estrena en la seva franja de prime time el primer episodi de Fariña, la nova sèrie original basada en el relat de la novel·la del periodista Nacho Carretero, sobre el narcotràfic gallec. Una emissió especial que constarà del primer capítol de la sèrie juntament amb un avanç exclusiu en el qual els espectadors podran descobrir la resta d'aquesta ficció.

Després de l'estrena de Fariña, Antena 3 emetrà un debat sobre el narcotràfic a Espanya. Aquest col·loqui estarà moderat per Esther Vaquero i comptarà amb la presència d'experts i protagonistes com l'autor del llibre Fariña, Nacho Carretero; la presidenta d'Erguete -la fundació que treballa des de fa anys contra la drogodependència-, Carmen Avendaño; o l'excomissari de la UDYCO de Galícia Enrique León.

Fariña és una sèrie original d'Atresmedia Televisión produïda en col·laboració amb Bambú Producciones. Està protagonitzada per l'actor gallec Javier Rey i el seu rodatge s'ha estès durant 26 setmanes, duent-se a terme íntegrament en localitzacions reals.

Tot i que la seva estrena estava prevista per a més tard, Antena 3 no ha volgut deixar escapar l'oportunitat, arran de la polèmica suscitada després que es donés a conèixer l'ordre de segrest dictada per una jutge, per la denúncia de l'exalcalde d'O Grove, qui apareix en el relat.