Aquesta nit, a les 22.50 h, TV3 dedica una nit especial a l'aigua, amb un programa de divulgació i entreteniment per tractar la conscienciació de l'estalvi d'aigua. El futur de l'aigua inclou diversos reportatges i un debat en què els espectadors podran formular les seves preguntes des de les xarxes socials a l'equip de meteorologia de TV3.

Tomàs Molina, Francesc Mauri, Gemma Puig, Eloi Cordomí, Dani Ramírez, Néstor Gómez, Enric Agud, Alberto Alcántara i Jofre Janué seran els meteoròlegs que participen d'aquest especial, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància d'estalviar aigua.

Malgrat la percepció general que aquest any ha plogut bastant, sumat a les nevades de les últimes setmanes, la realitat és que el nivell actual de les reserves supera el 50%, però no arriba al 60%. Al llarg del programa, s'escoltarà l'opinió de diversos experts del sector de l'aigua i, a més, s'emetran un seguit de reportatges explicatius, realitzats pels mateixos meteoròlegs.

A continuació, a les 00.00, començarà El futur de l'aigua: El xat. En aquest segon programa, l'equip de meteoròlegs es posarà al servei dels espectadors per respondre les preguntes que els hi arribin a través de les xarxes socials amb el hashtag #AiguaTV3 relacionades amb la meteorologia i l'aigua durant una hora. En aquest especial, s'analitzaran temes com el clima, l'escalfament global i les infraestructures.