15 de març de 2018
15.03.2018

El grup Atresmedia i Movistar + produiran conjuntament una sèrie

«El embarcadero» serà el títol de la primera ficció nascuda fruit d'un acord per col·laborar en altres projectes audiovisuals

14.03.2018 | 23:57

Movistar + i Atresmedia Studios han tancat una operació inèdita en el sector audiovisual nacional i que suposa una nova forma de col·laboració entre dos dels principals referents de ficció del mercat del pagament i de l'obert, respectivament. Després de l'acord, les dues parts ja treballen conjuntament en la producció de El embarcadero, una nova sèrie original de Movistar +. D'aquesta manera, Atresmedia Studios serà l'encarregada de la creació, disseny i producció d'aquesta nova sèrie de la plataforma Movistar +. Per a aquest projecte, Atresmedia Studios comptarà amb la col·laboració de Vancouver Media i amb el seu productor executiu, Álex Pina.

Amb la firma d'aquest nou acord, Movistar + incrementa el seu cada vegada més ampli catàleg de sèries espanyoles, confiant en l'experiència d'una companyia com Atresmedia, les sèries de la qual, com La Casa de Papel o Vis a Vis, gaudeixen de gran reconeixement i èxit tant dins com fora d'Espanya. Aquest acord apuntala les bones relacions entre Atresmedia i Movistar +.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook