La família de Velvet Colección augmenta en la seva segona temporada. La sèrie, una producció original de Movistar + en col·laboració amb Bambú Producciones, comptarà aquesta temporada amb la incorporació de l'actor tossenc Andrés Velencoso, qui donarà a vida a Omar Ahmadi, un home perillós que no posarà les coses fàcils a ningú a les galeries.

Protagonitzada per Marta Hazas, Imanol Arias, Fernando Guallar, Javier Rey, Asier Etxeandia, Adrián Lastra, Diego Martín, Adriana Ozores, Megan Montaner, Mónica Cruz, Marta Torné, Andrea Duro, Llorenç González, Raúl Prieto, Paula Usero, Ignacio Montes i Lucía Díez. Marian Álvarez, a qui ja vam veure al final de la primera temporada, també s'uneix com a personatge fix interpretant Diana en els nous episodis.

Tan atractiu com perillós, Omar Ahmadi (Andrés Velencoso) és el nou ambaixador de l'Iran a Espanya. Un home amb un passat fosc però capaç d'aconseguir qualsevol objectiu; d'aquí la seva enorme vàlua. Omar és un home sense escrúpols, acostumat a fer servir mitjans il·lícits, a ficar-se en negocis tèrbols i a treure sempre profit. És dur i arrogant. Viu en un món on és norma que es compleixi la seva voluntat. Per encàrrec de la futura emperadriu, entra en contacte amb l'empresa, que es convertirà en la tapadora perfecta per als seus nous negocis il·legals. Els interessos i la integritat de les galeries i de qui hi treballa mai havia estat tan en perill com des de la seva arribada.

L'actor de Tossa de Mar s'ha incorporat aquesta mateixa setmana als rodatges dels nous episodis, que arribaran en principi a Movistar + la propera tardor. La sèrie suposa la continuació de la reeixida Velvet d'Antena 3, traslladant la seva acció de Madrid a Barcelona, i amb la incorporació de nous personatges al seu elenc.