23 de març de 2018
23.03.2018

RTVE, Atresmedia i Mediaset llançaran una plataforma digital conjunta

El projecte vol unir els continguts propis dels tres grups de comunicació, aprofitant la tecnologia HbbTV i la banda ampla

23.03.2018 | 01:14

Atresmedia, Mediaset España i Radiotelevisió Espanyola (RTVE) treballen conjuntament en el llançament d'una plataforma digital, oberta a tots els operadors de televisió digital terrestre (TDT), que compilarà continguts audiovisuals dels tres grups de comunicació. Segons han informat les tres companyies, l'objectiu d'aquest nou projecte és «millorar la diversitat, la qualitat de l'oferta de la televisió en obert i l'experiència de l'usuari a través dels serveis i funcionalitats que ofereix la tecnologia HbbTV de televisió i Internet , un servei de televisió i de contingut web mitjançant banda ampla».

Fonts de la Corporació pública han explicat que un dels objectius és «ampliar la gamma de serveis» que ofereix la televisió en obert, gràcies a la tecnologia que incorporen les televisions connectades. D'aquesta manera, i sense necessitat d'un altre aparell addicional, es podrà tornar a començar a veure un programa determinat (Start Over), veure continguts emesos dels darrers 7 dies (Catch Up de 7 dies), fer cerques o rebre recomanacions en funció de l'usuari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook