Antena 3 ha decidit fer servir el seu arxiu per al prime time dels divendres, una franja en la qual la cadena dels grup Atresmedia no acostuma a aconseguir bones audiències, excepte quan emet el concurs Tu cara me suena. Des d'aquest divendres, l'encarregada de provar sort serà Cristina Pedroche, qui es posa al capdavant del nou programa Top 50, un format que repassarà en cada lliurament una temàtica concreta, a partir de les imatges de l'extens arxiu de la cadena. En aquest primer programa d'estrena, l'espai se centrarà en l'humor. Llum Barrera, Agustín Jiménez, Santiago Segura i Pepe Viyuela acompanyaran la presentadora en aquesta nova aventura, tot comentant les imatges, i recordant el moment.

No està previst, per ara, que Top 50 estigui destinat a tenir un llarg recorregut a la cadena, atès que, segons ha informat el grup Atresmedia, per ara només s'han enregistrat tres lliuraments. Si el primer estarà dedicat a les escenes més còmiques que ha viscut la cadena privada al llarg dels seus més de vint-i-cinc anys de vida, el segon repassarà els grans moments musicals i el tercer se centrarà a recordar els rostres famosos que han desfilat pels seus platós.

D'aquesta manera, en aquest programa d'estrena, que es podrà veure demà divendres en horari de màxima audiència, els espectadors podran reviure situacions còmiques viscudes al llarg de tots aquests anys, en concursos com El gran juego de la oca, ¡Boom! o ¡Ahora Caigo!, formats d'humor com ¡Al Ataque!, La parodia nacional o El club de la comedia, sèries com Los ladrones van a la oficina o Aquí no hay quien viva, així com programes d'entreteniment com Leña al mono que es de goma o ¿Dónde estás corazón?, sense oblidar els més actuals. Un extens repàs als moments més hilarants de la història d'Antena 3.