Del Sud del Sàhara a Síria. Los nuestros, una de les minisèries més vistes dels últims cinc anys, torna a Telecinco amb una nova missió i una nova unitat d'elit militar encarregada d'exercir-la: la Brigada Paracaigudista. Paula Echevarría i Rodolfo Sancho seran els protagonistes de la segona temporada d'aquest drama bèl·lic que la cadena del grup Mediaset començarà a gravar el proper mes de maig. Recuperar una càrrega radioactiva de Cesi-137 a mans de l'Estat Islàmic i tornar sana i salva una civil espanyola atrapada a la ciutat de Raqqa amb informació estratègica per impedir propers atemptats a Europa, serà el doble objectiu del grup.

La ficció, que en aquesta temporada constarà de tres capítols, serà dirigida per Joaquín Llamas ( Sé quién eres, Hermanos) i comptarà també amb la participació d'Aida Folch, Michelle Calvó, Stany Coppet, Elvira Mínguez, Carles Francino, Joel Bosqued, David Castillo, Gonzalo Kindelán, Mateu Comte i Daniel Ibáñez.

Segons ha informat el grup mediaset, en un comunicat,localitzacions naturals i urbanes de Madrid, Almeria i Turquia seran els principals escenaris d'aquesta ficció, en què Paula Echevarría ( Gran Reserva) encarnarà la sergent primer Martina Ibáñez, una qualificada integrant de la BRIPAC amb un profund sentit de l'honor; Rodolfo Sancho (guardonat amb el premi Fotogramas de Plata al Millor Actor per Isabel el 2015) es posarà a la pell de Carles Román, experimentat agent del CNI que col·labora amb l'Exèrcit de Terra en l'operació a Síria; Aida Folch ( Sé quién eres) donarà vida a Montse, una espanyola convertida a l'Islam que resideix a Raqqa al costat del seu marit Samir, un «pes pesat» de l'Estat Islàmic.

Al seu torn, Michelle Calvó ( Secretos de Estado) interpretarà a Elena, la germana de Montse, que està decidida a viatjar a la capital del califat per reunir-se amb ella i Stany Coppet ( Perdóname, Señor) serà Idris, col·laborador de la Intel·ligència espanyola que lluita contra l'integrisme islàmic.

Amb una mitjana del 19,6% de share i 3.649.00 espectadors, el primer lliurament de Los nuestros, protagonitzada per Blanca Suárez i Hugo Silva, es va convertir el 2013 en un dels grans èxits de la ficció de producció pròpia del grup Mediaset España.