04 de abril de 2018
04.04.2018

El defensor de l'espectador de RTVE insta a no utilitzar animals vius a «Masterchef»

Nombrosos espectadors es van queixar per la utilització d'una anguila viva en una prova de la versió infantil del concurs

04.04.2018 | 07:12

El defensor de l'espectador, oient i usuari de mitjans interactius de RTVE, Ángel Nodal, ha rebut diverses queixes per la utilització d'una anguila viva a una prova de Masterchef Junior, que qüestionen la idoneïtat que s'obligui els nens a matar-la. «És evident que aquest tipus d'imatges fereix la sensibilitat de part de la nostra audiència», afirma. «La meva queixa és sobre el programa Masterchef Junior. No entenc com es pot posar nens petits en la tessitura d'haver de matar anguiles vives o escorxar conills», critica Elena, mentre que altres espectadora acusen el programa de «frivolitzar amb la mort dels animals i la por dels nens davant d'aquestes situacions».

Nodal confia que els responsables del programa tinguin en compte les consideracions de les persones que s'han posat en contacte amb la seva oficina. «En primer lloc, perquè per a la realització de la prova no era imprescindible mostrar l'anguila viva i, en segon, perquè en fer-ho, s'alimenta innecessàriament la polèmica sobre si es va utilitzar l'animal com a part de l'espectacle», argumenta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook