10 de abril de 2018
10.04.2018

L'adaptació d'«El senyor dels anells» serà la sèrie més cara de la història

Amazon invertirà una xifra pròxima als 1.000 milions d'euros en la versió televisiva del clàssic de Tolkien, que s'estrenarà el 2020

10.04.2018 | 07:11

Amazon està disposada a fer el que sigui per convertir-se en quelcom més que el gegant del comerç electrònic. La plataforma audiovisual de la firma nord-americana invertirà prop de 1.000 milions d'euros en la producció de l'adaptació per a la petita pantalla del clàssic El senyor dels anells. D'aquests 1.000 milions d'euros, cal destacar que 250.000 es destinen als drets d'autor que l'empresa ha hagut d'adquirir, i pels quals també la plataforma Netflix havia mostrat interès.

Segons informa el portal The Hollywood Reporter, l'ambiciós projecte vol convertir la història de Frodo i els seus amics en un mínim de cinc temporades, amb escenaris que de lluny podrien superar en espectacularitat els emprats en la saga cinematogràfica. Pocs detalls més es coneixen sobre aquest projecte, que es convertirà tanmateix, en el més car de la història, superant a la reeixida Joc de Trons d'HBO.

Els seguidors de la famosa saga de J. R. R. Tolkien hauran d'esperar fins al 2020 per poder veure els resultats d'aquesta adaptació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook