Jalis De la Serna torna aquesta nit, a les 22.30 h, a La Sexta amb la segona temporada de la sèrie documental Enviado Especial. En aquests nous lliuraments, el reporter viatjarà pels països més avançats del planeta, amb l'objectiu de mostrar a l'audiència com serà la vida l'any 2050.

Quants anys viurem? Com serà la ciutat del demà? Quin estil de vida compartirem amb els robots? Fins on arribarà la digitalització? Quines professions poden desaparèixer? Per què deixarem de menjar peix? Qui ens garantirà l'aliment bàsic? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals el periodista i reporter tracta de donar resposta. Per fer-ho, Jalis de la Serna viatja al Japó, Suècia, Singapur, Filipines, Estònia, els Estats Units i les Maldives.

En el primer lliurament, el reporter fa un viatge pel món a la recerca de la cura de l'Alzheimer, el càncer o l'infart de miocardi. A més, el periodista se sotmet a una prova que prediu les malalties que té predisposició a desenvolupar en un futur: «No és senzill afrontar els resultats. Sempre estàs una mica exposat als resultats que et diguin», explica De la Serna.