17 de abril de 2018
17.04.2018

El futur incert de la sèrie «Benvinguts a la família» a TV3

Pau Freixas i Ivan Mercadé treballen en nous episodis, tot i que encara no ha estat renovada

17.04.2018 | 07:09
Una escena del darrer episodi de «Benvinguts a la família».

Benvinguts a la família es va acomiadar ahir a la nit de l'audiència de TV3, posant punt final a la seva primera temporada. Tot i que la ficció protagonitzada per Melanie Olivares, Yolanda Ramos, Iván Massagué i Nao Albet ha estat líder a la cadena pública en la seva franja, malgrat no aconseguir superar el llistó de Merlí, encara no ha estat oficialment renovada. No obstant això, Pau Freixas i Iván Mercadé, els seus creadors, ja es troben treballant en els guions per a una nova tanda d'episodis, segons han explicat en declaracions al diari Ara. Segons ha assegurat Freixas a aquest diari, des del primer moment la idea dels dos creadors era que el projecte comptés amb tres temporades, però ara caldrà veure si això és factible.

Els problemes econòmics de TV3, arran del conflicte que manté amb Hisenda per la reclamació de l'IVA corresponent al finançament dels anys 2015, 2016 i 2017, dificulten que la CCMA doni llum verd a la producció d'una segona temporada de la sèrie, que tot i haver baixat dels 777.000 espectadors (25,8%) registrats en el primer episodi als 429.000 (15,3%) de l'emissió de la setmana passada, s'ha consolidat a la graella de la cadena, aconseguint una regularitat més que notable.

La complicada perspectiva econòmica de la CCMA també ha fet endarrerir la producció de l'esperada tercera temporada de Nit i Dia, que per ara no se sap quan es començarà a enregistrar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook