El diari The New York Times i el setmanari The New Yorker han estat guardonats amb el premi Pulitzer de Servei Públic 2018 per haver destapat «depredadors sexuals rics i poderosos, incloent un dels productors més influents de Hollywood», Harvey Weinstein. Més d'una vuitantena de dones van denunciar Weinstein, i s'estima que hi ha més de 100 casos d'assetjament i abús que van ocórrer entre els anys 1980 i 2015. Les informacions publicades pels dos mitjans van treure a la llum una llarga llista d'abusos perpetrats pel productor, amb noms destacts com els de Rosanna Arquette, Salma Hayek, Angelina Jolie, Uma Thurman i Mira Sorvino.

En la categoria de Breaking News, el diari The Press Democrat de Santa Rosa (Califòrnia) ha estat guardonat per la cobertura dels incendis que van assolar la ciutat l'octubre passat. En la categoria de periodisme d'investigació, el guardonat ha estat el The Washington Post per revelar, durant la campanya electoral al Senat a Alabama, acusacions de conductes sexuals inapropiades contra el candidat republicà, Roy Moore.

En la categoria de Periodisme Divulgatiu, s'han alçat amb el Pulitzer el personal de The Arizona Republic i USA Today Network per la seva explicació multidisciplinària de l'hipotètic mur que el president dels Estats Units, Donald Trump, vol construir a la frontera amb Mèxic. En la categoria de Periodisme Local ha estat reconeguda la plantilla del diari The Cincinnati Enquirer pel seu documental Set dies d'heroïna, en què revela «com aquesta addicció letal ha devastat famílies i comunitats».

The New York Times i The Washington Post han guanyat conjuntament el premi a Periodisme Nacional per la seva cobertura de «la interferència russa en la campanya de 2016 i les seves connexions amb la campanya de Trump».

En la categoria de Periodisme Internacional, l'agència de notícies Reuters ha estat premiada per un reportatge especial que va revelar les connexions entre el polèmic president de Filipines, Rodrigo Duterte, i esquadrons de la mort de la policia del país. A més, l'agència també ha estat reconeguda amb un altre premi per una producció fotogràfica.

Els premis, anunciats dilluns a la Universitat de Columbia, representen el reconeixement més alt al treball periodístic al país nord-americà i se celebren des de 1917.