Ahir a la nit, el senyal del canal de TV3HD va canviar de freqüència,incorporant-se al múltiplex de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, juntament amb els altres canals de la CCMA. Tot i que el canvi es va fer ahir a la nit, fins al 31 de maig conviuran les freqüències dels dos canals de TV3HD, l'antiga i la nova, per tal que els espectadors tinguin prou temps per resintonitzar el canal definitiu, segons va informar ahir la CCMA en un comunicat.

Des d'avui divendres, la CCMA agruparà tots els canals en un sol múltiplex (MUX). La renovació de la capçalera del MUX de la CCMA permet, gràcies a les noves possibilitats tecnològiques de compressió, reunir tota l'oferta de canals i emissores en el MUX propi. Així, el senyal de TV3HD que fins ara s'emet en un espai de lloguer, passarà al MUX CCMA.

La majoria de receptors de televisió detectaran de manera automàtica la nova freqüència del canal TV3HD. En la resta de receptors de TV, per poder-lo visionar, caldrà fer la resintonització manual, o bé l'automàtica.