L'edició 2017 de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada en aquesta ocasió a combatre les malalties infeccioses, ha tancat definitivament el marcador amb 9.758.075 €. Des de l'emissió del programa, el 17 de desembre, fins al 31 de març, quan s'ha tancat definitivament el període de recepció de donatius, el marcador ha incrementat la xifra en més de 2,5 milions d'euros, el segon creixement més alt de la història del programa solidari de TV3.

Aquest resultat, que situa el marcador entre les cinc recaptacions més elevades de les 26 edicions, servirà per «sensibilitzar i impulsar la recerca sobre unes malalties que causen 1 de cada 3 morts al món i que, segons els experts, en els pròxims anys es convertiran en un greu problema de salut pública», segons ha assenyalat la televisió pública.

A aquest èxit de recaptació, s'hi suma el de la participació i de sensibilització que es van donar a l'entorn del projecte, com les 3.307 activitats populars que van mobilitzar un milió de persones i els 3.200 voluntaris.