15 de juny de 2018
15.06.2018

Mediaset revoluciona la seva graella des d'avui

Sonsoles Ónega estrena a Telecinco «Ya es mediodía» - «Mujeres y hombres y viceversa» ocupa el buit del cancel·lat «Las mañanas de Cuatro»

15.06.2018 | 00:03
Sonsoles Ónega

Amb l'arrencada del Mundial de Futbol de Rússia, Mediaset modifica la graella dels seus dos canals principals. D'una banda, Telecinco estrena Ya es mediodía, un nou magazín informatiu i d'entreteniment conduït per Sonsoles Ónega, que s'emetrà cada dia, de dilluns a divendres, entre 2/4 de 2 del migdia i les 3 de la tarda, donant pas als informatius del migdia. Aquest nou espai ocuparà el lloc de Pasapalabra en familia. El concurs presentat per Christian Gálvez es pren així un descans, sense que s'hagi donat a conèixer si tornarà en algun moment a la graella.

D'altra banda, el Mujeres y hombres y viceversa d'Emma García torna des d'avui a ocupar la franja del migdia, però a Cuatro. L'espai de cites abandona les sobretaules de la cadena per ocupar el buit deixat per Las Mañanas de Cuatro, que ahir es va acomiadar de l'audiència, després que Mediaset anunciés la seva cancel·lació fa unes setmanes, tot i gaudir d'unes audiències notables.

El magazín presentat per Javier Ruiz va dir adeu ironitzant sobre el seu substitut amb un contundent: «Demà, Mujeres y hombres y viceversa». «Només ens queden fer dues coses: la primera és clar donar-los les gràcies. Per la seva audiència, per la seva presència, i per la seva enorme generositat en ser-hi. Ahir van ser 760.000 espectadors, un 12,6% de quota de pantalla, així que gràcies per ser-hi» va afirmar Ruiz poc abans de finalitzar el format, en un clar missatge dirigit a la direcció de Mediaset España.

Sobre la nova aposta

Sonsoles Ónega, cronista parlamentària d'Informativos Telecinco, debuta com a presentadora amb Ya es mediodía. Segons Mediaset, aquest format vol recollir el testimoni de Las mañanas de Cuatro, oferint minut a minut tot el que passa, amb connexions en directe i amb una taula de tertulians.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook