Rols de parella és la proposta d'entreteniment d'estiu de TV3 conduïda per Llucià Ferrer. El programa aprofitarà la complicitat entre dues persones perquè l'espectador les conegui millor, a elles i a la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El food truck de Rols de parella, amb el xef Carles Tejedor, i els escenaris naturals que es visitaran cada setmana serviran perquè Llucià Ferrer descobreixi moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la seva vida.

Després, davant una taula parada i compartint un àpat que haurà cuinat uns dels dos convidats, la conversa i les reflexions evolucionaran sobre quin ha estat, és i serà el seu rol de parella.

La cantant Chenoa i el polifacètic Carlos Latre; l'exjugador professional de bàsquet Jordi Villacampa i el fundador de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, o l'actor de la sèrie Narcos Alberto Ammann i el músic Dani Macaco, entre d'altres, són algunes de les parelles que passaran pel programa en escenaris com el far de Vilanova i la Geltrú, la ciutadella de Roses o la plaça de la Fira de Cardona.