Risto Mejide renova el seu contracte de llarga durada amb Mediaset Espanya, amb la qual cosa es garanteix continuar la temporada que ve com a amfitrió en el programa d'entrevistes Chester de Cuatro i com a jutge de la nova edició de Got Talent España.

El publicista i comunicador català, autor de llibres com El pensamiento negativo, El sentimiento negativo o Que la muerte te acompañe, s'ha caracteritzat en la seva faceta televisiva per «mostrar la cara més desconeguda dels personatges als quals entrevista i el seu inconfusible estil com a jutge i jurat en els talent shows en els quals ha participat», destaca la cadena en una nota.

Pel programa de Mejide, amb un format fresc d'entrevistes de caràcter personal i emocional, han passat personatges cèlebres de tot el país, com ara Andrés Iniesta, El Rubius, Christian Gálvez, Leticia Dolera, Jesús Calleja, Enrique San Francisco o Irene Montero. A més d'entrevistar els seus convidats a Chester, Mejide és jurat de concursos de talents de Telecinco com Factor X o Got Talent.