03 de agost de 2018
03.08.2018

La segona temporada de «Com si fos ahir» tornarà el 3 de setembre amb nous actors

La sèrie va acabar la temporada el passat diumenge, amb una gala especial i gairebé 300.000 espectadors

03.08.2018 | 01:02

Al cap de 210 episodis, el passat diumenge TV3 va emetre l'últim capítol de la primera temporada de Com si fos ahir, que van veure 290.000 persones i va tenir una quota del 15,1%. La sèrie va delectar l'audiència amb un casament molt sonat, que semblava que no arribaria mai.

Pel que fa a l'argument, en l'últim episodi es van resoldre moltes incògnites, però l'espectador també s'ha pogut fer a la idea del que arribarà la segona temporada, que començarà el 3 de setembre.

Una segona temporada que incorporarà nous actors i actrius com la Carme Conesa, en Pau Durà, la Míriam Iscla, en Roger Coma i en Bernat Quintana. Tots ells es posaran a la pell d'uns personatges que, tot i que de moment són uns desconeguts, ben aviat es faran gairebé com de la família.

El passat diumenge, l'especial de cloenda va incloure una emissió prèvia que connectava amb la gala que es va fer al Palau de la Música Catalana, i el making of posterior, que també van liderar la franja. Durant la temporada, Com si fos ahir ha tingut un 16% de sha re.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook