09 de agost de 2018
09.08.2018

La màgia del Mago Pop arriba fins a Roma a «Res és impossible», de TV3

Avui a les 21. 55 h s'estrena la nova temporada del programa de màgia presentat pel mag i il·lusionista Antonio Díaz

09.08.2018 | 00:15

Avui a partir de les 21. 55 h tornen nous capítols de Res és impossible, a TV3. En la primera entrega de la temporada, el presentador i mag Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop, viatjarà fins a la ciutat de Roma. Ho farà per tal de sorprendre els vianants de la capital italiana amb la seva màgia i la seva capacitat per il·lusionar.

Des d'espais romans tan emblemàtics com la Fontana de Trevi, el Panteó d'Agrippa o el Colosseu, Antonio Díaz fascina tots aquells que tenen l'oportunitat de presenciar algun dels seus trucs de màgia. Els carrers i les places de la capital italiana són el marc en què l'il·lusionista captiva els improvisats espectadors amb cartes que sembla que tinguin vida pròpia, amb monedes que surten de les fonts o com objectes que, en mans d'Antonio Díaz, es converteixen en altres en un obrir i tancar d'ulls.

En aquest episodi es veurà també com les cantants Ana Guerra i Amaia reaccionen davant els trucs d'Antonio Díaz. Res és impossible, en aquesta edició, visitarà Brussel·les i Lisboa, entre altres ciutats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook