El partit de la final de la Supercopa d'Espanya de futbol, que va enfrontar, el passat diumenge a Tànger (Marroc), al FC Barcelona i al Sevilla, va reunir un total de 4.785.000 de teleespectadors davant de La 1 de TVE, amb una quota de pantalla del 36,5 per cent.

Segons informa RTVE, la retransmissió del partit va aconseguir el «minut d'or» del dia a les 22.45 h amb 5.387.000 seguidors pendents de l'enfrontament (39,7%). L'esdeveniment, a més, va fer a La 1 líder del prime time amb una quota que va fregar el 29%.

Per altra banda, tal com han destacat fonts de la corporació pública, fins a 8.618.000 espectadors van veure algun moment la final futbolística, en el qual el Barcelona es va imposar al Sevilla amb un resultat de 2 gols a 1.

Les positives dades van estar acompanyades amb la polèmica suscitada per la tardança en l'emissió del partit sense avanç previ d'aquest, l'aparició de diversos rètols en anglès tot i ser un partit entre dos equips espanyols, o el lapsus del comentarista Juan Carlos Rivero en situar Melilla fora d'Espanya.