Cristina Ónega ha estat nomenada directora del Canal 24 Horas de Televisió Espanyola. Nascuda a Madrid el 1975, és llicenciada en Periodisme per la Universitat San Pablo CEU. Va iniciar la seva carrera professional en els Serveis Informatius de RTVE el 1997, precisament al Canal al qual ara torna com a directora, el 24 Horas.

El 1999 va passar a formar part de la redacció dels Telenotícies de TVE a l'àrea de Política i durant tretze anys es va ocupar de la informació de Tribunals dels Informatius. Va ser premiada pel Col·legi d'Advocats de Madrid. A més, l'Associació de la Premsa de Madrid li va concedir el Premi Larra a la millor tasca periodística realitzada per un professional menor de 30 anys.

El 2012 va ser nomenada cap de l'àrea Nacional de TVE i al gener de 2014, directora de l'Oficina de Comunicació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). En aquest temps ha format part del Grup de Transparència del CGPJ i s'ha encarregat de la coordinació de les Oficines de Comunicació del TS, de l'Audiència Nacional i dels Tribunals Superiors de Justícia.