13 de setembre de 2018
13.09.2018
Diari de Girona

Torna «El Debat de La 1» amb una entrevista a Carles Campuzano

A la tertúlia participaran Carles Fernández, Toni Bolaño, Rafa López, Martí Saballs, Gemma Ubasart i Anna Simó

13.09.2018 | 01:11
Torna «El Debat de La 1» amb una entrevista a Carles Campuzano

El Debat de La 1 comença avui la nova temporada amb l'entrevista al portaveu del PDeCat al Congrés, Carles Campuzano, per repassar l'actualitat política. Al primer programa de la temporada, Quim Barnola entrevista el portaveu del Partit Demòcrata de Catalunya al Congrés, Carles Campuzano, per parlar de l'inici del curs polític, de les relacions entre el govern de la Generalitat i l'Estat i de la valoració de la diada. A la tertúlia participaran els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Toni Bolaño, Rafa López, Martí Saballs, Gemma Ubasart i Anna Simó.

El Debat de La 1 és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

A la 2, Amb identitat inicia nova temporada tot emetent dos capítols amb consells per a la nostra salut. Descobrirem les prestacions de les autocaravanes a l'hora de viatjar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook