11 de octubre de 2018
11.10.2018

SER Catalunya vol lluitar pel lideratge de la mà de Josep Cuní i apostant pel català

El periodista estrena dilluns un espai matinal - La província de Girona tindrà cinc freqüències

11.10.2018 | 00:27
Jaume Serra, Daniel Gavela i Josep Cuní, durant l´acte d´ahir.

El periodista Josep Cuní tornarà a partir de dilluns vinent a la ràdio amb el magazín matinal Aquí, amb Josep Cuní per liderar el nou projecte de la Cadena SER en català, SER Catalunya, que comptarà amb 17 freqüències a Catalunya i Andorra, cinc de les quals a la demarcació de Girona: Alt Empordà (104.4 i 104.0), Baix Empordà (101.9), Girona (97.4) i la Garrotxa (95.5).

En la roda de premsa celebrada ahir a Barcelona per presentar el nou projecte radiofònic, el director general de la cadena SER, Daniel Gavela, va ressaltar l'aposta de la cadena per la ràdio en català: «El lideratge a Catalunya passa per emetre en català», va remarcar. El projecte suposa duplicar la seva oferta a Catalunya, i oferir en una primera fase dues programacions simultànies en les matinals, Aquí, amb Josep Cuní -de 7 a 12 hores-, i Hoy por hoy, amb Pepa Bueno, en les freqüències habituals de la SER a Catalunya.

La programació de l'emissora es completa amb els espais en català Espècies protegides, Soroll, Hora 14, La Graderia, El Balcó, Què t'hi jugues, Deixa'm tastar, Tot és comèdia i les retransmissions esportives amb Moguts pel Barça, Moguts per l'Espanyol i Moguts pel Girona. Per completar la seva programació, també s'emetran els programes en castellà La ventana, Hora 25, El larguero, A vivir i Carrusel deportivo.

El director de SER Catalunya, Jaume Serra, va assegurar que el programa de Cuní serà un informatiu de mirada catalana «sense mirar-se el melic», i va remarcar que és una franja horària que concentra la ràdio en català. Cuní va assegurar que el programa es mourà entre la fidelitat als seus principis periodístics i l'adopció dels nous llenguatges radiofònics, mitjà en el qual fa 15 anys que no presenta, i que vol que sigui un punt de trobada entre professionals de diferents generacions.

El periodista va afegir que el nou magazín matinal disposarà de «tota la força» de l'equip de la cadena SER en un programa que vol que sigui coral.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook