Tot jazz és la nova sèrie documental del 33 que s'emetrà cada diumenge a la nit, a partir del pròxim 21 d'octubre. En un total de deu capítols, la sèrie descobreix el gènere musical del jazz, des dels orígens als Estats Units fins a l'actualitat aquí a Catalunya, on la influència nord-americana ha donat pas a una tradició de jazz pròpia i singular. De la mà del crític Jaume Tauler, aquesta serà la primera sèrie documental que tracta la història del jazz des d'una perspectiva catalana. La sèrie té la voluntat de difondre l'estil musical i arribar al gran públic amb un gènere que sempre s'ha considerat minoritari.

En cada lliurament, Tot jazz s'endinsa en un passatge de la història del jazz nord-americà a través dels seus músics més emblemàtics, de Louis Armstrong fins a Sarah Vaughan, juntament amb la història del jazz a Catalunya. En cada un dels deu capítols la música jugarà un paper cabdal, amb grups i intèrprets que donaran la melodia al programa.

El format arrencarà amb un especial dedicat a l'origen del jazz. Es tracten els orígens del gènere a Nova Orleans i també es parlarà dels instruments de percussió que feien servir els primers músics negres de jazz. D'aquesta manera, cada capítol se centrarà en un punt de vista diferent, parlant també amb alguns dels noms propis de l'escena catalana.