El programa Sense ficció estrena aquesta nit, a partir de les 21.55 h a TV3, L'últim sopar, un documental que segueix l'emotiu comiat de la cuinera Carme Ruscalleda del restaurant Sant Pau. Després de 30 anys, el reconegut restaurant va tancar les portes definitivament el passat 27 d'octubre.

Dones en un món masculí

Tot seguit, el programa recupera A la recerca de les dones xefs. En un món dominat pels homes, hi ha dones que estan canviant el joc en tots els nivells. Aquesta producció presenta les millors xefs, com les que acumulen diverses estrelles Michelin Dominique Crenn i Barbara Lync, noves figures en ascens i aquelles dones que fan cuina increïble a qualsevol lloc del món.

Des de l'altra gastronomia fins al menjar al carrer, el documental explora la força femenina en la gastronomia i el seu anhel de canviar el món. Dones provinents d'arreu del món que comparteixen les mateixes preocupacions. Consideren la gastronomia una forma de comunicar-se, educar sobre la cultura i reforçar el seu paper en la societat i donar suport a les economies locals.