TV3 dedica una nit temàtica a la violència masclista. El Sense ficció estrenarà Mai més víctima, un documental dirigit per Ariadna Oltra i Mireia Pigrau, amb el qual es vol fer entendre el procés que viuen les dones que pateixen una situació de violència dins de la parella, i per què els costa tant sortir-ne.

El documental és un retrat coral de com aquestes dones esdevenen víctimes sense adonar-se'n i com, un cop identifiquen el que els passa, aconsegueixen trencar amb la relació de violència exercida per la seva parella. Tots els testimonis són de casos sentenciats per la justícia, amb condemna, excepte un que està pendent del judici. I les sis dones que surten al documental denuncien que no es van sentir ben tractades per la justícia. Sis experts n'analitzen els motius.

Des que hi ha registres -l'any 2003-, gairebé mil dones han mort assassinades per parelles o exparelles. A Espanya, des del 2004 hi ha vigent una llei integral que aborda aquesta xacra social, però això s'ha demostrat que és insuficient: en tot el 2017, 51 dones van ser assassinades per la seva parella o exparella, vuit de les quals a Catalunya.

Després de l'emissió del documental, s'emetrà en directe el programa especial Mai més víctima: En què fallem?, presentat per Ariadna Oltra, que reflexionarà sobre la violència masclista, els seus orígens, conseqüències i com podem lluitar per eliminar-la.