14 de novembre de 2018
14.11.2018
Diari de Girona

DAZN s'estrenarà a Espanya el 2019 amb l'emissió de MotoGP

La plataforma de continguts esportius també compta amb els drets de la Premier League

14.11.2018 | 00:32
La plataforma emetrà en «streaming» les carreres de MotoGP.

La plataforma de continguts esportius DAZN, present en 30 països, aterrarà l'any vinent a Espanya i oferirà inicialment les retransmissions de les carreres de MotoGP i els partits de la Premier League anglesa, segons ha anunciat en un comunicat. DAZN, una empresa líder en retransmissions esportives digitals, es va estrenar en el panorama audiovisual a l'agost del 2016 oferint serveis de peatge per visió al Japó, Alemanya, Àustria i Suïssa. Posteriorment va oferir els mateixos serveis al Canadà (2017), Itàlia i els Estats Units (2018).

De moment, la plataforma esportiva, que garanteix un servei mitjançant tarifa plana per accedir des de diferents dispositius connectats (televisions, telèfons mòbils, tauletes, consoles i ordinadors), disposa dels drets de MotoGP i de la Lliga Anglesa fins al 2022. En un comunicat, el conseller delegat de DAZN Group, Simon Denyer, s'ha referit a la ràpida expansió de l'empresa des del seu naixement i ha informat que abans de l'inici de les emissions a Espanya, DAZN presentarà més esports de primer nivell a la seva oferta.

«Aquest acord suposarà una combinació de transmissió en streaming líder a tot el món i una cobertura en obert que reconceptualizarà la manera en què la nostra audiència espanyola podrà accedir als continguts de MotoGP», ha assegurat Manel Arroyo, director de managing de Dorna Sports.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook