La cadena del Grup Godó cancel·larà els programes informatius 8 al dia, dirigit per Jordi Armenteras, i La nit a 8tv, liderat per Pol Marsà, a partir del 21 de desembre, va avançar ahir El Nacional. Segons aquesta informació, 8tv ha comunicat la decisió a la plantilla en no haver pogut remuntar les audiències del canal, després de la sortida de Josep Cuní i el trasllat del programa Arucitys d'Alfons Arús a La Sexta.

El periodista gironí Ramon Rovira dirigeix des del novembre del 2017 la cadena de televisió i l'últim trimestre de la temporada passada va presentar el programa informatiu del vespre. D'aquesta manera, la graella del canal es basarà ara en sèries i programes del seu arxiu.

La notícia coincideix amb la marxa de l'actual director de Comunicació del Grup, Albert Gimeno, que hauria acceptat una oferta fora del grup.

L'abril de 2015,Mediaset España va entrar a formar part de l'accionarat de la cadena, però els resultats no van ser els esperats i el 2017 Godó va recomprar les accions.