17 de novembre de 2018
17.11.2018
Diari de Girona

La premsa local reivindica el «lideratge» i creixement a les plataformes digitals

El sector celebra el Dia de la Premsa Comarcal remarcant la seva «rellevància»; informen sobre allò que ningú més tracta

17.11.2018 | 01:36
La premsa local reivindica el «lideratge» i creixement a les plataformes digitals

El president de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), Francesc Fàbregas Bonet, va reivindicar ahir el «lideratge» dels mitjans de comunicació locals, ja que «tots sumats» serien la primera publicació del país. També va celebrar el creixement a les plataformes digitals, amb més de 33 milions de pàgines vistes aquest any i 5 milions d'usuaris al mes. «Això són xifres de grans empreses i ho està aconseguint la premsa local i comarcal», va assegurar Fàbregas en la 5a edició del Dia de la Premsa Comarcal.

Segons Fàbregas, la premsa local és rellevant perquè dona a conèixer tot allò que passa als pobles i comarques. Això és també el fruit del seu èxit, ja que parlen de temes que ningú més tracta i ofereixen al lector «les informacions que realment li interessen», va dir el president de l'ACPC.

El Dia de la Premsa Comarcal va comptar amb tres ponències. La primera ha arribat de la mà de l'arquitecta Carme Pigem Barceló, de l'estudi d'arquitectes localitzat a Olot RCR Arquitectes; la monja Sor Lucía Caram i el productor de televisió i exmembre del grup La Trinca Josep Maria Mainat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook