La Casa de Papel ha esdevingut la primera sèrie espanyola a rebre un Emmy Internacional. La ficció, creada per Álex Pina, va rebre el guardó, en la categoria de Millor Drama, ahir a la matinada en la 46a cerimònia dels Premis Emmy Internacional, celebrada a Nova York. La sèrie original del grup Atresmedia, que actualment emet Netflix, s'enfrontava a l'aclamada sèrie d'Amazon Índia, Inside Edge. Els seus altres dos competidors eren la ficció britànica Urban Myths i la brasilera Uno contra todos, l'actor protagonista de la qual, Júlio Andrade, va ser nominat també als Premis Platino.

Sonia Martínez, directora de Ficció del grup Atresmedia, i Álex Pina, creador de la sèrie i productor executiu de Vancouver Media, van recollir el guardó per La Casa de Papel. El director general d'Atresmedia Televisión, Javier Bardají, va recalcar que «per a Atresmedia, La Casa de Papel és el màxim exponent» de la seva estratègia en ficció. «Una sèrie de qualitat, de prestigi, respectuosa amb els creadors, exportable i capaç de rendibilitzar al màxim», va assenyalar.

També estava nominada als Emmy Internacionals una altra sèrie espanyola en la categoria de Millor Comèdia. Creada i protagonitzada per l'humorista Ignatius Farray, El fin de la comedia no va aconseguir alçar-se finalment amb el premi, que es va emportar la comèdia israeliana Nevsu.