La nova sèrie d'Álex Pina i Esther Martínez Lobato, creadors de La Casa de Papel, ja té data d'estrena. Segons ha informat Movistar +, El Embarcadero arribarà a la plataforma el pròxim 18 de gener, i es convertirà així en una de les grans apostes de ficció nacional per al 2019. La ficció, un thriller romàntic que succeeix en l'actualitat, està protagonitzada per dues dones, Alejandra i Verónica, els destins de les quals s'entrellacen després de la sobtada mort d'Óscar, l'home amb el qual compartien, per separat, la seva vida, sense que cap de les dues sabés de l'existència de l'altra.

Álvaro Morte, Verónica Sánchez i Irene Arcos componen el triangle amorós al voltant del qual es desenvolupa la trama d'aquesta sèrie, que també compta en el seu elenc amb Marta Milans, Roberto Enríquez, Cecilia Roth, Antonio Garrido, Judit Ampudia, Miquel Fernández i Paco Manzanedo, entre d'altres.

La sèrie, original Movistar +, en coproducció amb Vancouver Media i Atresmedia Studios, consta d'un total de 16 episodis dividits en dues temporades que s'han rodat al llarg de 2018 en escenaris naturals del Parc Nacional de l'Albufera. La producció va tenir la seva première internacional en la passada edició de MIPCOM, on es va confirmar l'adquisició dels drets per a televisió en obert a França a través de TF1.